Friday, 10 April 2015

Set lengkap Hantaran Murah 5 dulang untuk disewa RM280 shj! (include Platform)


Assalamualaikum  ....

Harini Ms.F nak promo kan kat uols harga sewa set hantaran lengkap (5 set ) siap dengan platform dan sireh junjung artificial(as shown on below picture) semurah RM280 shj(self pick up), Apa yang ada dalam pic dah termasuk dalam pakej,semua item include dalam pakej exactly seperti dalam gambar  (kecuali buah n chocolate dalam balang tu ye....) tak payah nak pening2 cari balang,cari bekas cincin ,buat sirih junjung dan sekiranya anda perlukan lebih dari 5 dulang pon Ms.F boleh sediakan dengan harga yg super jimat :) sebarang pertanyaan boleh tanya whatsapp Ms.F 01111548011 ... 

P/S: nak discount 20%  ?? Add and Follow  Facebook Ms.F (Link) , share entry ini di FB anda dan tinggalkan comment saya nk discount 20% dan contact number /email anda  :)


                          

2 comments: