Tuesday, 22 March 2016

strata tiltle aka geran strata! Part - 2

Assalammualaikum....

Pada yang penah membaca isu yg Ms.F bangkitkan sebelum ni sedia maklum apa yang berlaku ,Pada yang baru tahu boleh rujuk nurkilan Ms.F yg sebelum ni(SINI).

Update dari kejadian yang berlaku,sekarang Ms.F dah pindah keluar dari rumah tu , biar xde rumah untuk kita miliki dari jadi hak kita tapi penuh isu dan ragu-ragu..

Berkenaan tuan empunya rumah tu Ms.F dapat tahu kali ni dia guna khidmat agent untuk jual rumah dia..dan dah dapat pun mangsa utk di jerat...sbb bila membeli melalui agent semua urusan loan agent akan uruskan pembeli xkan tahu apa yang berlaku ,Untuk makluman semua rumah yg xde geran bank dah fully banned kecuali bank BSN dan cimb masih lg terima utk pembelian rumah sahaja utk refinance xlayak...boleh rujuk mana2 bank.

Nasihat Ms.F pada yang ada niat nak menbeli rumah sub sale melalui agent mintak salinan snp dr agent(klu agent x bagi mmg terang lg bersuluh) rujuk bank mntk mereka check sama ada hartanah yang awk nk beli bermasalah atau x ...buat research habis-habisan.

Pada pembeli rumah Puan S*****h saya kesian sgt kat awak dgn anak kecik baru nak mulakn hidup tp dah tertipu ..niat hati nak je sy beritahu pada awak tapi biarlah "bangkai gajah bukannya boleh ditutup daun pisang"...lambat laun awak akan tahu ..

Pada tuan rumah muka tak reti malu ni Ms.F menyirap sgt! Dari riak wajah perwatakkan xde ciri yang negatif tp rupanya MUNAFIK... Ms.F x kuase nak membalas perbuatan dia..biar Allah S.W.T yang tentukan....

No comments:

Post a Comment